EGYEDÜLÁLLÓ GARANCIÁK

Melyekkel biztosítjuk, hogy a lehető legtöbbet kapd szolgáltatásainkból.

MUNKÁNK MINŐSÉGÉTEGYEDÜLÁLLÓ GARANCIÁKKAL BIZTOSÍTJUK

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet kapják a pénzükért és mindazt olyan minőségben, ami minden szempontból megállja a helyét. Emellett pedig a projektek során felmerülő kockázatokat is igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni. Ennek szellemében hoztuk létre egyedülálló garanciális feltételeinket.

 • ELŐLEG CSÖKKENTŐ GARANCIA

  A legtöbb grafikai stúdióval szemben a teljes munka árának 50%-a helyett, mi csak az 1/3-át kérjük előre. Így jóval kisebb kockázat terhel Téged ha velünk kötsz megbízást.

 • KORREKTÚRA PLUSZ GARANCIA

  Minden tervezés során a prezentált látványtervek bemutatását követően az alap egy ingyenes korrektúra körön felül biztosítunk számodra még egy kört pluszba, hogy ezáltal még pontosabban tudjuk megvalósítani elképzelésed anélkül, hogy az neked plusz költséggel járna.

 • LÉPCSŐ GARANCIA

  Lépcső garanciánkat kifejezetten weboldal tervezések mellé hoztuk létre. Lényege abban rejlik, hogy mivel a weboldal készítés két fő fázisból áll – webdesignból és fejlesztésből – ezért a kifizetés is két részletben történik az adott munkafázisnak megfelelően. Így amellett, hogy kevésbé terheled le egyszerre a pénztárcád, a teljes munka árának csak a töredékét kell előlegként a munka megkezdésekkor kifizetned, ezáltal még nagyobb mértékben csökkentve pénzügyi kockázatodat.

 • PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

  Munkáink minősége és ügyfeleink elégedettsége iránt maximálisan elhivatottak vagyunk. Ezt pedig egy rendkívüli garanciával biztosítjuk számodra, mellyel valószínű nem sok helyen fogsz találkozni a kreatív szolgáltatások piacán. Bármilyen tervezésről is legyen szó, ha az első látványtervek prezentációja során nem vagy elégedett a kapott tervekkel és úgy érzed, hogy több korrekció sem segítene rajta, akkor sincs semmi gond. Ez esetben visszaadjuk a munkára kifizetett előleget, és megköszönjük, hogy adtál nekünk egy esélyt.