IMÁDJUK AMIT CSINÁLUNK

Ezen szellemiségben igyekszünk különleges és
egyedi stílusú külsőket alkotni ügyfeleink számára.

AMIT ÉRDEMESTUDNI RÓLUNK

Stílusunk egyszerű, modern és letisztult. Munkáink során igyekszünk megfelelni a mai elvárásoknak, igényeknek és olyan arculatokat létrehozni, melyek hatékonyan ötvözik a designt és a tartalmat. Szeretünk elrugaszkodni a megszokott és éppen divatos megoldásoktól, mindig új utakat keresve és új lehetőségeket kipróbálva a grafika területén. Filozófiánk lényege, hogy az általunk végzett munkával egyedivé varázsoljuk azokat a vállalkozásokat, amelyek motiváltak a sikerre és szeretnék elérni kitűzött céljaikat. A céges és vállalati megjelenések tervezése mellett saját, egyéni öteletinkre és egyéb irányú kisérletezgetésre, információgyőjtésre is időt fordítunk, az így gyűjtött tudást és tapasztalatokat pedig visszaforgatjuk a hétköznapi munkába, hogy ezáltal még nagyobb szakértelemmel tudjuk teljesíteni megbízásainkat. Bármilyen egyedi kérésben szívesen állunk rendelkezésedre, mindig nagy örömmel fogadjuk az új ötleteket és lelkesen várjuk a vállalkozó egyéneket, hogy közös erővel valami újat alkothassunk.

Ismerj meg minket

Gangel Gergely

kreatív vezető

Gergely a vállalkozás megálmodója és vezetője. Ő szervezi meg a munkafolyamatokat és segít megfogalmazni, formába önteni elképzeléseidet. A cégvezetés mellett webdesign-nal és kiadványtervezéssel foglalkozik, valamint Ő az cég első számú design tanácsadója. Ha segítségre van szükséged megvalósítandó ötleteiddel kapcsolatban hozzá bátran fordulhatsz a megoldásért.

Szécsi Judit Olga

grafikus, illusztrátor

Judit csapatunk legújabb kreatív elméje. A Nyugat-magyarországi Egyetemen szerzett tervezőgrafikus diplomát.
Legerősebb területe az illusztrációk és egyedi kiadványok készítése, melyeket kézzel és digitálisan is profin valósít meg. Ezen kívül bármilyen projektben szívesen vesz részt.
Ha Ő dolgozik grafikáidon biztos lehetsz benne, hogy az végletes precizitással és odaadással valósul meg.

 

Gangel Márk

webfejlesztő

Márk a csapat lángelméjű kódkreátora. Ő teszi lehetővé, hogy webes munkáink életre keljenek, legyen szó egyszerű bemutatkozó weboldalról vagy egy komplex reszponzív webáruházról. Munkáját nagy odafigyeléssel, sok agyalással és nem utolsó sorban végletes precizitással végzi.

partnereink

Munkánk során profi partnereinkkel együttműködve dolgozunk, hogy ezáltal teljes egészében arra koncentrálhassunk, amiben a legjobbak vagyunk, Te pedig a lehető legtöbbet kapd a befektetésedért cserébe. Szakmai kapcsolataink lehetővé teszik, hogy különböző, a grafikához szorosan kapcsolódó szolgáltatásokat is magas színvonalon lássunk el anélkül, hogy ez neked bármilyen plusz energiabefektetéssel járna, legyen szó weboldal fejlesztésről, nyomdai kivitelezésről, online marketingről vagy esetleg szövegírásról.