ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Tekintsd meg ügyfeleink véleményét a velünk
való munkáról és bízd ránk Te is vállalkozásod egyedivé varázsolását.

Baldavári Eszter - művészettörténész

Egyetemes századfordulós építészettörténettel foglalkozom, így fontos a hazai mellett a külföldi kutatókkal való kapcsolattartás is. Névjegykártyámra a kétnyelvű információn kívül szerettem volna valamilyen egyedi designt, lehetőleg századfordulóhoz kapcsolódót. Így került a választás az angol építész-iparművész Charles Rennie Mackintosh grafikájára. Rég óta kerestem a megfelelő kivitelt, és az allroundshapes csapatával azonnal megtaláltuk a közös hangot. Annak külön örültem, hogy végül a kapott három tervezet közül a legütősebb az lett, amibe a grafikus Mackintosh szellemében a saját játékát is beleszőtte. 
Nemcsak precízek, a folyamatos egyeztetés és a gyorsaság is erényük. 

Baldavári Eszter
művészettörténész

ZsuzsMűvek

Varrásaim új arculatának kidolgozásában kiváló választás volt az Allround Shapes, alig néhány instrukcióból is kihozták a legtöbbet. Minden részfolyamatról értesítést kaptam, nagyon kommunikatív és segítőkész csapat. A logótervek közül alig tudtam választani, a névjegykártyáimat imádom, az elkészült portfólió pedig csak hab a tortán. Maximálisan elégedett vagyok, visszatérő megrendelő leszek.

Horváth Zsuzsa
ZsuzsMűvek 

NÉZD MEG A PROJEKTET

MacCorner Apple kereskedés

Az Allround Shapes kreatív, igényes vizuális kultúrájú, gyorsan dolgozó csapat. Kiválóan segítették együttműködésükkel weboldalunk elkészítését, mely során egyszerűen nyomon tudtuk követni a munka folyamatait. Igényeinkhez igazították a megjelenést, és sok-sok olyan ötlettel segítették a munkát, ami a végkifejlet tekintetében sokat számított. Úgy gondoljuk egy weboldal soha sincs kész, mindig van mit alakítani rajta, így a közeljövőben is bízunk szakértelmükben és kreatív ötleteikben. Köszönjük az eddigi munkát.

Vincze Krisztián
Ügyvezető, tulajdonos
MacCorner

NÉZD MEG A PROJEKTET

Ingatlan Point - ingatlan iroda

“Egy egyszerű, modern céglogót, valamint ahhoz illő kisarculatot szerettünk volna, mely tükrözi cégünk szolgáltatásának minőségét. A tervezés sikeres volt, az elkészült logó és a többi grafika is igényes, megfelel az elvárásainknak. A munka során kiválóan működött a kommunikáció.”

Czebe Erika, ügyvezető
Ingatlan Point

NÉZD MEG A PROJEKTET

Jövőműhely Alapítvány

Gyors és rugalmas, készséges és minőségi szolgáltatást kaptam az Allround Shapes-től. Köszönöm!

Porpáczy Éva
Jövőműhely Alapítvány

The Line - online videójáték portál

“Induló, videojátékok adás-vételével foglalkozó vállalkozásunk weboldalának megtervezésével bíztuk meg az ARS-t. Elképzelésünk az oldal funkcióit tekintve igen összetett és sokrétű, ezért fontos szempont volt, hogy a design következetesen rendszerezze a megjelenítendő elemeket. Mivel a konkurenciánk nagy, ezért szerettük volna, ha ezt úgy valósítják meg, hogy kicsit más összképet mutasson, mint amit a felhasználók megszokhattak. Végül a webdesign, amit kaptunk valóban egyedi lett és az általunk kívánt oldal felépítést is sikerült megvalósítani. Abszolút profi csapat, örülünk, hogy együtt dolgozhattunk velük.”

Lukács Zsombor, főszerkesztő
The Line

NÉZD MEG A PROJEKTET